Autor: Meditsiiniuudised • 4. juuli 2024

GALERII Pärnu rannakioskist sai rinnakiosk

Pärnu ranna R-kiosk muutus roosaks rinnakioskiks, et toetada annetuskampaaniaga vähiliidule uue mammograafi soetamist ja juhtida muuhulgas tähelepanu rinnavähi varajase avastamise olulisusele. Lisaks leiab Pärnu rannast suvel spetsiaalsed riietumiskabiinid – rinnakabiinid.
Annetuskampaaniaga soovitakse toetada vähiliidule uue mammograafi soetamist ja juhtida muuhulgas tähelepanu rinnavähi varajase avastamise olulisusele
Foto: Teele Mustallikas

Rinnavähk on endiselt Eesti naistel kõige sagedamini esinev vähivorm – igal aastal haigestub üle üheksasaja naise, kellest umbes veerandil on haigus avastamise hetkel juba kaugelearenenud staadiumis. Tervisekassa juhib suvel koostöös R-kioskiga tähelepanu rinnavähiga seotud teemadele ning kutsub naisi üles oma tervisest hoolima ja regulaarselt kontrollis käima.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099