Autor: Meditsiiniuudised • 4. juuli 2024

Saaremaa vald ja partnerid toetavad nelja arsti kokku 60 000 euroga

Saaremaa vald, Kuressaare haigla toetusfond ja OÜ Klotoid toetavad nelja arsti tänavu kokku 60 000 eurose arstitoetusega eesmärgil parendada Saaremaa arstiabi kättesaadavust ja leevendada spetsialistide puudust.
Tänavu läks toetussumma jagamisele nelja arsti vahel.
Foto: Shutterstock

Toetust saavad taotleda Saaremaa vallas tööd alustanud pere-, eri- ja hambaravi eriarstid. Tänavu saavad selle perearst Kristi Kalvet, parodontoloog Mariann Laan, üldkirurg Tanel Tõru ja ortopeed Taavi Hõrandi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099