7. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eucerin avas esimese apteegikosmeetika infopunkti Eestis

8. detsember 2006

Neljapäeval- 7. detsembril avas Eucerin esimeseapteegikosmeetika infopunkti Eestis. Tallinnas Viru Keskusestegevust alustava apteegikosmeetika infopunkti näol on tegu ühtlasiEucerini esimese omataolise konsultatsioonipunktiga koguPõhja-Euroopa regioonis.

Beiersdorf OÜ Eucerin toote- ja turundusjuhi Terhh Harjaku sõnulon Eucerini apteegikosmeetika alast informatsiooni jagav müügipunktnii Eestis kui Põhjamaades uudne. “Apteekritega vesteldes onselgunud- et tihti soovivad külastajad toodete kohta rohkeminformatsiooni kui apteekrid jõuavad jagada. Paljudel inimestel onnäiteks väga tundlik- päikest mitte taluv või kuperroosne näonahk-millele on ilma täiendavate teadmisteta keeruline sobivat toodetleida. Sellest lähtuvalt sündis ka mõte luua spetsiaalneapteegikosmeetika infopunkt- kus kõik soovijad saavad toodete kohtavajalikku teavet ja konsultatsiooni-” selgitas Harjak.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099