Ainult tellijatele
10. detsember 2006
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pressiteade: PRAXISe hinnangul ei vaja haiglareform ümber vaatamist

Täna- 11. detsembril kell 11:00 tutvustab PRAXIS Radisson SAS hotelli konverentsiruumis Helsinki värskelt valminud uuringut haiglareformide kohta Eestis.

Poliitikauuringute Keskus PRAXIS viis 2006. aastal läbihaiglareformi uuringu- mille eesmärk oli hinnata rohkem kui viisaastat kestnud haiglareformi mõjusid Eestis. Uuringut rahastasAvatud Ühiskonna Instituut Budapestis- ning see viidi läbiparalleelselt Bulgaarias- et võrrelda reforme kahes riigis. Uuringuautorid on Ain Aaviksoo (PRAXISe tervisepoliitika programmidirektor)- Agris Koppel (PRAXISe tervisepoliitika programmianalüütik). Andmete analüüsimisel osalesid Triin Habicht (EestiHaigekassa) ning Marge Reinap (Sotsiaalministeerium).

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad: