12. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meditsiiniraamatukogu liitub Tallinna ülikooli akadeemilise raamatukoguga

Sotsiaalministeerium Pressiteade 13.12.2006

<br />Täna allkirjastasid sotsiaalminister Jaak Aab ja Tallinna ülikooliakadeemiline prorektor Heli Mattisen lepingu- millegasotsiaalministeerium andis meditsiiniraamatukogu üle Tallinnaülikoolile. Üleandmise eesmärgiks on parandada kaasaegsemeditsiiniinfo kättesaadavust.

Sotsiaalministeerium andis ülikoolile üle niimeditsiiniraamatukogu funktsioonid kui ka vara. Ülikool liidabmeditsiiniraamatukogu akadeemilise raamatukoguga ning loob sinnameditsiiniinfokeskuse. Selle loomist toetab sotsiaalministeerium.Ühinemine võimaldab üliõpilastel- õppejõududel- teadlastel jaerialaspetsialistidel saada paremini ligi meditsiinialaselekirjandusele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708