12. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgusid terviseteemalise plakatikonkursi võitjad

13.12.2006

Tartu linnavalitsuse tervishoiuosakonna poolt Tartu linnakoolide õpilastele korrraldatud terviseteemalise plakatikonkursiparimad tööd on selgunud. Kõiki plakateid näeb 18. detsembril VanasAnatoomikumis avataval näitusel.

"Plakatikonkursi eesmärgiks oli tõsta noorte terviseteadlikkustläbi loova töö-" ütles konkursi korraldanud tervishoiuosakonnajuhataja Sirje Kree. Konkurss oli kolmes erinevas kooliastmeserinevates valdkondades: I-VI klass Toitumine"- VII - IX klass"Sõltuvusprobleemid" ja X-XII klass "HIV/AIDS". Konkursile esitati304 tööd- kokku osales 430 õpilast 13 Tartu linna koolist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708