19. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ühiskondliku leppega liitus kaks uut osapoolt

Pressiteade 20.12.2006

<br />Täna- 20. detsembril liitusid ühiskondliku leppega MTÜ Eesti Klubija Bengt Gottfried Forseliuse Selts. Ühiskondlikul Leppel on nüüd65 osapoolt.

MTÜ Eesti Klubi on loodud 2003. aastal. Eesti Klubi onrahvusromantilise suunitlusega ühendus- mis ühendab erinevamaailmavaate ja usutunnistuse ning erineva sotsiaalse jaerakondliku kuuluvusega inimesi- kelle eesmärk on kaasa aidataeestluse kestmisele ja edendamisele. Hetkel on klubil üle sajaliikme Tallinnas- Tartus ja Tapal. Tegevus on peamiselt keskendunudmajandus- ja haridusvaldkondadele- kavas on hakata käsitlema karahvusrituaalide teemat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099