21. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigi esindajad tervishoiutöötajatele palgaläbirääkimistel pakkumist ei teinud

22.12.2006

Täna toimus tervishoiusektori töötüli lepitusmenetluse esimenekohtumine riikliku lepitaja juures. Palgaläbirääkimistel tööandjatesindava valitsuskomisjoni esimees sotsiaalminister Jaak Aabkohtumisel ei osalenud.

Tervishoiutöötajad olid valmis nõustuma sotsiaalministri varemmeedias välja öeldud palganumbritega riigiasutustes töötavatelearstidele 114 krooni- õdedele ja hooldustöötajatele 55 kroonitunnis. Arstid oleksid rahul ka 110 ja hooldustöötajad 35 kroonigatunnis- võimaldades nii õdedele tunnipalgaks 60 krooni. Kohalviibinud komisjoniliikmed abiminister Peeter Laasik jaSotsiaalministeeriumi tervishoiu asekantsler Ivi Normet sedaettepanekut vastu ei võtnud ega teinud ka teist riigipoolsetpakkumist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099