19. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lang argumenteerib alkoholiteemal tehniliste detailidega

20.02.2007

<br />Keskerakonna Noortekogu on üllatunud Reformierakonna reaktsioonistjustiitsminister Rein Langi akna alla pargitud autovrakile."Reformierakonnast on kummaline apelleerida niivõrd tõsisel teemalbürokraatlikele üksikasjadele. Me räägime põhimõtetest-" leiabKeskerakonna Noortekogu esimees Henri Kaselo. Rein Lang on lasknudJustiitsministeeriumil täpsustada korrakaitseseaduse eelnõusseisnevat- kus tõsi küll seisab vaid avalikes kohtadesalkoholi tarvitamise lubamine.

Keskerakonna Noortekogu juhib tähelepanu- et Rein Lang onkorduvalt kinnitanud- et Reformierakonna poliitika on lubadaavalikus kohas alkoholi joomist- lubada alkoholijoobes rooliistumist ning Reformierakond seisab vastu alkoholireklaami ningöise alkoholimüügi piiramisele. Keskerakonna Noortekogu seisab öisealkoholikeelu kehtestamise eest kogu Eestis- ei lubaks kunagiavalikus kohas alkoholi tarbimist ega alkoholijoobes autojuhtimist-seisab vastu alkoholireklaami keelustamisele. "Reformierakond annabkogu teemal ainult bürokraatlikke mittemidagiütlevaid vastuseid-norib tehniliste üksikasjade kallal ja väldib kõigiti teemat. Seenäitab veelkord- et Reformierakond ei hooli Eesti inimestest ja eiotsi vastuseid neile küsimustele- mis Eesti inimestele muretteevad-" ütles Kaselo.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708