25. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vähistrateegiat tutvustava pressikonverentsi materjalid

26.02.2007

<br /><strong>Strateegia seab eesmärgiks vähi haigestumuse ja suremuseleviku vähenemise<br /></strong><br />Sotsiaalministeeriumi ja Eesti Onkoloogide Seltsi koostöös valminudriiklik vähistrateegia seab eesmärgiks vähendada haigestumuselevikut ennetatavatesse pahaloomulistesse kasvajatesse javähisuremusse. Eesmärgiks on pikendada ka vähihaigete eluiga ja-kvaliteeti.

Sotsiaalminister Jaak Aabi sõnul on haigestumine vähki Eestistehtud haiguskoormuse uuringu järgi üks suurimaid tervisekaopõhjustajaid. Nii suremuse kui ka haigestumuse põhjustajana on vähkteisel kohal. Esimesel kohal on vereringeelundite haigused.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708