18. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elanikelt soovivad enim altkäemaksu ARK- arstid- politsei ning koolid-lasteaiad

19.06.2007 nr 64

<br />Justiitsministeeriumi poolt läbi viidud korruptsiooniuuringukohaselt soovitakse Eesti elanikelt enim altkäemaksu juhilubadetaotlemisel- sõiduki registreerimisel ja ülevaatusel (19%)-arstidega suheldes (14%) ning politsei ja koolide-lasteaedadegasuheldes (13%). Ettevõtjad maksavad altkäemaksu enim kohalikeleomavalitsustele (8%).

Justiitsministeeriumi kriminaalteabe ja analüüsi talitusejuhataja Mari-Liis Liivi sõnul on Eesti elanike suhtuminekorruptsiooni rangemaks muutunud. "Sealjuures on korruptsioonimääratlemisel avaliku sektori töötajad rangemad kui tavakodanikudja ettevõtjad-" nentis Liiv.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099