21. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu Ülikooli nõukogu nimetas kaks emeriitprofessorit ja viis emeriitdotsenti

22/06/2007

<br />Tartu Ülikooli nõukogu andis oma 22. juuni 2007 istungilemeriitprofessori nimetuse kehakultuuriteaduskonna treeninguõpetuseprofessorile Ants Nurmekivile ja arstiteaduskonna traumatoloogia jaortopeedia professorile Tiit Havikole ning nimetaskehakultuuriteaduskonna emriitdotsentideks Jüri-Hain Kaljusto- ArneKivistiku- Heino Laidre- Silvia Oja ja Arnold Vaiksaare.

Treeninguõpetuse professor Ants Nurmekivi on Tartu Ülikoolikehakultuuriteaduskonnas töötanud alates 1974. aastast- mil takaitses pedagoogikakandidaadi kraadi. Hiljem on ta valitus kakskorda treeninguõpetuse professoriks. Ants Nurmekiviteaduspublikatsioonid käsitlevad treeningumeetodite efektiivsuseanalüüsi- kesk- ja pikamaajooksjate ettevalmistuse struktuuri ningkaheliste harjutuste toime ja taastumise hindamist. ProfessorNurmekivi on pikka aega tegelenud treenerite koolitamisega ning taon tunnustatud teaduskonsultant mitme spordiala rahvusvõistkondadeliikmetele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099