23. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Välisminister avaldas heameelt Bulgaaria ja Palestiina meditsiinitöötajate kodumaale naasmise üle

24. juuli 2007 Nr. 191-E

<br />Välisminister Urmas Paet avaldas heameelt- et Bulgaaria jaPalestiina meditsiinitöötajad saadeti Liibüast pärast kaheksa japoole aastast vangistust kodumaale. "Meil on hea meel- etolukorrale leiti lõpuks lahendus ning meditsiinitöötajatelvõimaldati Liibüast kodumaale naasta-" ütles Paet. "TunnustanEuroopa Komisjoni ja teisi- kes aitasid kaasa olukorralahendamisele-" lisas ta.

Alates 1999. aastast olid üks palestiinlasest arst ja viisBulgaaria meditsiinitöötajat Liibüas kohtu all süüdistatuna 438lapse HI-viirusega tahtlikus nakatamises Benghazi linna haiglas.Euroopa Liit ei ole pidanud süüdistusi tõendatuks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099