31. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu haigla väljaviimine Riigi Kinnisvara ASi aktsiakapitalist jõuab lõpule

1. august 2007

<br />Täna allkirjastasid Riigi Kinnisvara AS (RKAS)- sihtasutus PärnuHaigla- Rahandusministeerium ja Pärnu Maavalitsus mitterahaliseväljamakse üleandmise lepingu- millega viiakse lõpule Pärnu HaiglaRKASi aktsiakapitalist väljaviimine.

Aktsiakapitali vähendati 273-5 miljoni krooni võrra käesolevaaasta aprillis. Hoonestusõiguse aktsiakapitalist väljaviimine jaomandiõiguse üleminek riigile jõuab lõpule peale vastavate kannetetegemist kinnistusraamatusse ja riigivararegistrisse arvestuslikultkäesoleva aasta augusti lõpus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099