31. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu linnavalitsus alustas tööd uues raehoones

1. august 2007

<br />Pärnu linnavalitsus alustas linnaelanike teenindamist ja külalistevastuvõttu uues raehoones. Kõik seni linnavalituse erinevateshoonetes paiknenud osakonnad asuvad tänasest aadressil Suur-Sepa16.

Linnapea Mart Viisitamme sõnul on heameel- et kõik uue majarenoveerimise ja kolimisega seotud tööd on kulgenud plaanipäraseltning tänasest oleme valmis linnakodanikke uues majas vastu võtma."Oluline on see- et ühes majas koos töötamine loob ühtsemameeskonna- paraneb ja kiireneb asjaajamine; võidab aga sellesteelkõige linnaelanik- kelle teenistuses me oleme-" lisasViisitamm.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099