12. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mitteaktiivsetele töötutele otsitakse võimalusi ameti leidmiseks

13. august 2007

<br />Sotsiaalministeerium kutsub kohalikke omavalitsusi osalemaprojektikonkursil- mille eesmärk on motiveerida tööealisi inimesi-kes on loobunud tööotsingutest- naasma tööturule. Toetusi antaksevälja 820 000 krooni ulatuses.

Sotsiaalministeeriumi tööturu osakonna peaspetsialisti HelmiTampere sõnul on majanduskasvu tõttu nii töötute kui kamitteaktiivsete hulk viimasel ajal pidevalt vähenenud. "Samas onsiiski neid inimesi- kes mingil põhjusel ei ole tööd leidnud või onselle otsimisest loobunud-" lisas Tampere. "Lisaks sellele onsuurenenud nende inimeste hulk- kes on mitteaktiivsed puude võipikaajalise haiguse tõttu".

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099