14. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noorteaasta raames toimub retseptikonkurss

15. august 2007

<br />Tallinna Noorteaasta 2007 kuulutab välja retseptikonkursi noorteloodud tervislike ja ahvatlevate retseptide kogumiseks- parimatestretseptidest koostatakse kokaraamat.

Tallinna Noorteaasta 2007 programmis on septembrikuu pühendatudtervisele ja turvalisusele- mistõttu retseptikonkurss suunabkitähelepanu tervislikule toitumisele. Retsepte- mis on noorte väljamõeldud- läbi proovitud ning koosnevad tervislikest koostisosadest-oodatakse paberkandjal koos illustreeriva foto ja koostajakontaktandmetega hiljemalt 24. septembriks Tallinna Spordi- jaNoorsooametisse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099