15. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroopa Toiduliidu tegevjuht tutvustas Seederile tehnoloogiaplatvormi "Toit elu jaoks"

16. august 2007

<br />Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder kohtus Euroopa Toiduliidu(Confederation of the Food and Drink Industries of the EuropeanUnion - CIAA) uue tegevjuhi Mella Frewen'iga- et arutada EuroopaLiidu toidutööstuspoliitikat ning tutvuda tehnoloogiaplatvormiga"Toit elu jaoks" ("Food for Life").

CIAA tegevjuht tutvustas põllumajandusministeeriumi ametnikelening Eesti Toiduainetetööstuse Liidu esindajatele Euroopatehnoloogiaplatvormi "Toit elu jaoks" raames välja töötatudvisiooni aastani 2020.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099