26. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sotsiaalminister avab Tartu Tervishoiu Kõrgkooli radioloogiatehniku õppekava Tallinnas

Pressiteade 27.08.2007 Tartu Tervishoiu Kõrgkool www.nooruse.ee

<br />Sotsiaalminister avab Tartu Tervishoiu Kõrgkooli radioloogiatehnikuõppekava Tallinnas Tõnismäe polikliinikus (Hariduse 6) 5. korruseõppeklassis 31.08.2007 kell 14.00.

Mõeldes Põhja-Eesti ja Virumaa elanikele astub Tartu TervishoiuKõrgkool sammu tulevikku koolitades koostöös Põhja-EestiRegionaalhaigla- Ida-Tallinna Keskhaigla ja Lääne-TallinnaKeskhaiglaga radioloogiatehnikuid esmakordselt Tallinnas.Põhja-Eesti regioonis on nimetatud spetsialistide defitsiitprobleemiks juba pikemat aega ja sel teel ennetatakse olukorda- kuspatsiendist pole võimalik näiteks röntgeni ülesvõtet ja radioloogiauuringuid teha spetsialisti puudumisel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099