12. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arutati koolitoidu kvaliteeti ja hinda

13. september 2007

<br />SA Koolitervishoid nõukogu koosolekul arutati küsitlusekorraldamist Tallinna koolides senise narkoennetustöö vigadeväljaselgitamiseks- koolide tervisekabinettide valmisolekutalgavaks kooliaastaks ning koolitoidu kvaliteedi ja hinnateemat.

SA Koolitervishoid nõukogu juhtiva abilinnapea Merike Martinsonisõnul näitab narkootikumide tarbimise kasv Tallinna koolides seniseennetustöö puudujääke. "Linna poolt läbi viidav küsitlus peakshaarama nii ennetustöö seniseid tegijaid- õpilasi kui koolideadministratsioone ning selle eesmärgiks on välja selgitada- midapeaks teisiti tegema- et töö oleks tulemuslikum. Kahjuks eitavadkoolide juhid sageli probleemi olemasolu- kuigi faktid räägivadteist keelt-" ütles Martinson.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099