26. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ELi agentuur seab sihiks parandada tööelu kvaliteeti laienenud Euroopa Liidus

27. september 2007

<br />Euroopa Tööohutuse ja Töötervishoiu Agentuur korraldab 12 uues ELliikmesriigis- Horvaatias ja Türgis tasuta seminare- et aidataväikeettevõtetel rakendada tõhusat tööohutus- jatöötervishoiupoliitikat. Eestis toimub sel sügisel kolm seminari -27. septembril Tallinnas- 4. oktoobril Tartus ja 1. novembrilNarvas.

Täna toimuval seminaril Tallinnas teevad ettekanded ja osalevadümarlauas töötervishoiu ja tööohutuse spetsialistid Tiit Kaadu(ETTA võrgustiku koordinatsioonikeskus)- Ivar Raik(Sotsiaalministeerium)- Jaan Kiviall (Tööinspektsioon)- KatrinKaarma (Tööinspektsioon).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099