30. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töötaja ja töö leidmine tervishoius lihtsamaks

Tervishoius on kujunenud viimastel aastatel olukord- kus üha enam suureneb vabade ametikohtade arv. Kui uurida personaliotsinguga tegelevaid internetiportaale- leiame palju tervishoiuasutuste tööpakkumisi- kuid samas mahus leidub ka tööotsijate CV-sid. Näiteks ühes portaalis on eelpool mainitud tööandjate ja tööotsijate aktiivseid kuulutusi üle 100.

Selles infoküllases maailmas on üsna tõenäoline- et tööandjad jatööotsijad tervishoius ei leia üksteist üles. Tavapärane on- ettööandja avaldab kuulutuse ja jääb ootama kandideerimist. Sama teebka tööotsija - paneb infoportaali oma CV ja jääb ootamatööpakkumist. Isegi kui tööotsija on aktiivsem ja soovibkandideerida- siis ei pruugi mõlemad pooled kasutada samu info- jameediakanaleid. Sel juhul jäävad mõlemad osapooled üksteist otsimaja ootama.<br />Samuti on olemas võimalus- et tervishoiuettevõte ei soovigiavalikult kuulutada või ei ole potensiaalsel töötajal olnudvõimalust aktiivselt tööd otsida. Vajadus tervishoiuteenust pakkudaon mõlematel siiski olemas.<br /><br />Kuidas seda situatsiooni parandada? Võimalusena töö ja töötajaotsimine tervishoius lihtsamaks muuta- pakub Puumedi OÜ alatesselle aasta juunikuust käivitatud projekti raames uut tööteenust.Selle projekti eesmärgiks on viia kokku tööd otsivadtervishoiuspetsialistid potensiaalsete tööandjatega. Viimased 4aastat on ettevõte keskendunud tööjõu vahendamisele Eestist Soome-aga nüüd on tekkinud vajadus ja võimalus rakendada seda teenust kaEestisiseselt.<br /><br />Puumedi OÜ kaudu võivad tööd saada arstid- õed- psühholoogid-logopeedid- füsioterapeudid jne.- kes otsivad Eesti siseseltlisatööd või uut töökohta. Selleks peaksid huvilised ennastregistreerima Puumedi OÜ tööotsijate andmebaasis.<br />Samuti on võimalus haiglatel- polikliinikutel- perearstikeskustelja erakliinikutel- kes vajavad tervishoiuspetsialiste-registreerida ennast andmebaasi. Sobivate pakkumiste olemasolulviiakse osapooled omavahel kokku.<br />Tulevikus on plaan luua ühtne andmebaas tervishoiu tööturul töödotsivatest spetsialistidest ja tööandjatest- et koondada info ühteportaali kokku.<br />Täpsemat infot projekti kohta on võimalik lugeda koduleheltwww.puumedi.com. Kõik huvilised on teretulnud lisainfot küsimatelefonidel 610 9615 või 58 192 901.

 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099