16. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS Kaupmees & KO toetab liikumispuudega inimesi

17.10.2007

<br />Oma viieteistkümnendat tegevusaastat tähistanud AS Kaupmees amp;KO tegi läinud nädalal kauni teo ja annetas kooskoostööpartneritega Eesti Liikumispuudega Inimeste Liidule 75 000krooni. Sümboolse tšeki ulatas Kaupmees amp; KO juhataja MargusPress liidu presidendile Ants Leemetsale 11. oktoobril Kumustoimunud firma kliendipäeval.

Ajal- mil suur osa ühiskonnast on orienteeritud materiaalseteleväärtustele- on rõõm tõdeda- et heategevus ei ole kadunud- vaidvastupidi- on muutumas iseenesestmõistetavaks. Üha enam edukaidfirmasid leiab endas sotsiaalset närvi ja pöörab pilguabivajajatele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099