17. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tõusevad eeskostel ja perekonnas hooldamisel olevate laste toetused

Sotsiaalministeerium Pressiteade- 18. oktoober 2007

<br />Valitsus kiitis täna heaks eelnõu- millega tõstetakse eeskostel japerekonnas hooldamisel oleva lapse toetust 1500 kroonilt 3000kroonini.

Sotsiaalminister Maret Maripuu sõnul julgustab suurem toetusperesid hooldus- või eeskostepereks hakkama ja  toetab lastekasvamist perekonnas. „Meie soov on tagada- et summa suurus olekssama kui see- mis kuluks lapsele asenduskodus. Peresoojus jaemotsionaalne tugi- mida saab pere leidnud laps- on mõõtmatultpalju suurem-” ütles Maripuu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099