18. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kliinikumi 2007. aasta teadustöö preemia laureaat on selgunud

19. oktoober 2007. a.

<br />SA Tartu Ülikooli Kliinikumi 2007. teadustöö preemia on pälvinudPiret Mitt- Vivika Adamson- Krista Lõivukene- Katrin Lang- KaidiTelling- Kristel Päro- Aino Rõõm- Paul Naaber ja Matti Maimetsteadustöö nosokomiaalsete vereringeinfektsioonide epidemioloogiaEestis eest. Teadlaste grupp uuris kolmes Eesti haiglas - SA TartuÜlikooli Kliinikumis- SA Põhja-Eesti Regionaalhaiglas ja ASIda-Tallinna Keskhaiglas tekkinud vereringeinfektsioonideepidemioloogiat ajavahemikul 2004 - 2005.

Kliinikumi teadustööpreemia määratakse Tartu Ülikooliarstiteaduskonna aastapäeva ürituste raames toimuvalõppejõudude ja teadurite teaduskonverentsil esitatavale kliinilisesuunitlusega teadustöö autorile või autorite kollektiivile.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099