19. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Epp Maria Kokamägi teeb laste elu paremaks

20. oktoober 2007

<br />Novembri algul esitleb kunstnik Epp Maria Kokamägi kunstilist 2008.aasta kalendermärkmikku- mis sisaldab kokku 12 maali reprot.Jätkates aasta tagasi alustatud traditsiooni- on kunstikalenderselgi aastal pühendatud heategevusele. Kalendri müügist saadav tulukingitakse Keila SOS Lastekülas elavate laste toetuseks.

Lisaks kalendrile on kunstnik koos lasteküla lastega valmissaanud uued heategevuslikud jõulukaardid. Kalendris repronakajastatud pilt "Arlekiin koeraga" on ühtlasi SOS Lasteküla üheksselle talve jõulukaardi motiiviks. Epp Maria sõnul on armastus jahoolimine tänapäeval kõige defitsiitsemad tunded. "Olgem siisheadusele avatud!" sõnab ta uue kalendri ja heategevuslikejõulukaartide esitluse eel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099