22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narva-Jõesuu Sanatoorium sai omale müügijuhi

23.10.2007. a.

<br />Eelmise nädala esmaspäeval asus Narva-Jõesuu Sanatooriumi juhatajaasetäitjana müügi alal tööle Villu Pung. Varem Toila Sanatooriumimüügiosakonna juhatajana töötanud mees võttis vastu uue väljakutse-sest usub Eesti kõige kaunima rannaga kuurortlinna arengusse.

"Minu jaoks on väljakutse selles- et maja oleks rahvast täis jakõik tunneksid ennast hästi mugavalt. Inimesed tulevad meie juurdeoma tervist kosutama ja meie ülesandeks on muuta nende siinveedetud aeg meeldivaks-" ütles vastne Narva-Jõesuu Sanatooriumijuhataja asetäitja Villu Pung.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099