25. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sampaio: Eesti on tuberkuloosiga võitlemisel olnud edukas

26.10.2007

<br />Tallinn- Stenbocki maja- 26. oktoober 2007. a - Peaminister AndrusAnsipi ja ÜRO eriesindaja tuberkuloosi vastases võitluses JorgeSampaio kohtumisel tõdeti- et Eesti on tuberkuloosiga võitlemisesolnud edukas.

Peaminister kinnitas- et meil on tugev tuberkuloosi seiresüsteemja tuberkuloosiregister. Ka muretseb riik raviks vajalikudvahendid. "Ravitulemused on meil väga head- oleme nendeltnäitajatelt maailmas eeskujulikul kohal-" ütles Ansip ja lisas- eterinevalt teistest riikidest oleme meie lähenenud ravilekompleksselt ja ei jooksuta inimest eri asutuste vahel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099