29. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sampo Panga stipendium määrati vanemarst-õppejõule Jana Jaalile

30.10.2007

<br />Sampo Panga stipendiaadiks kinnitati Tartu Ülikooli Kliinikumihematoloogia-onkoloogia kliiniku radio- ja onkoteraapia osakonnaosakonnajuhataja vanemarst-õppejõud Jana Jaal- kellele määrati 25000-kroonine stipendium.

Stipendium on osavõtuks rahvusvahelisest konverentsist LosAngeleses- Californias- USA-s. Pühapäeval (28. oktoobril) avatudkonverents kestab ülehomseni. Jana Jaal esineb konverentsil suuliseettekandega teemal "Radiation-induced Variations in UrothelialExpression of Uroplakin-III and Tight Junction Protein Occludin inMouse Bladder".

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099