15. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algab Pärnu Koolitervishoiu Konverents

16.11.2007

<br />Täna kell 10.00 toimub taastusravikeskuse Estoniakonverentsisaalis- Tammsaare 4a- Koolitervishoiu Konverents. Sellekorraldab Pärnu linn koostöös sõpruslinna Helsingborgiga Rootsist.Helsingborgi linn on suunanud Luciade poolt heategevusega kogutudja Pärnule annetatud raha käesolevasse konverentsi.

Rootsi kolleegid esinevad kolme ettekandega. Need käsitlevadkoolitervishoiuteenuse tähtsust- kvaliteedi tagamist ja eluoskusteõpetamist. Külas on ka kolleegid sihtasutusest TallinnaKoolitervishoid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099