18. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Medicumi tervisekeskus võitis Läänemeremaade innovatsioonikonkursi Baltic Challenge 2007 eriauhinna

19. novembril 2007

<br />Innovatsiooninädala ja Innovatsiooni aastakonverentsi INNOESTONIAraames toimunud auhinnagalal anti üle Baltic Challengeinnovatsiooniauhinnad Baltic Challenge Award 2007.

Eesti ettevõtetest esines konkursil edukalt tervishoiuasutusMedicum- kes tunnistati žürii eriauhinna vääriliseks. Auhinnapälvis Medicumis teoks tehtud võimalus registreerida arstivastuvõtule interneti teel. Eesti tervishoiuasutustest on sellinevõimalus seni üksnes Medicumis. Samuti on kogu Medicumi tegevustäisdigitaalne- st arstid ei pea täitma enam ühtkipaberdokumenti.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099