18. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perepäev Haabersti Vaba Aja Keskuses

19.11.2007

<br />Haabersti Linnaosa Valitsus korraldas Laupäeval 17.11.2007Haabersti uues Vaba aja keskuses Ehitajate tee 109Atervisepäeva.

Laupäeval kogunesid Vaba Aja Keskuse ujulas ligi 200 Haaberstielanikku - isad ja emad- lapsed ja vanavanemad. Et tähistadapraeguse linnavalitsuse kaheaastast võimulolekut Haabersti uuesVaba Aja Keskuses kogupere tervisepäevaga. Päevakohaselt ehitudujulas korraldas linnaosa valitsus uppuja päästmise lühikursuse-vesiaeroobika tunni ja muusikaterapia seansi. Haabersti elanikeleon uus Vaba Aja Keskus basseini- sauna- jõusaali ja raamatukoguga linnavõimu kaheaastase töö üks saavutus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099