18. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raamatu "Lähisuhtevägivald" esitlus Avatud Eesti Fondis

19.11.2007

<br /><strong>Teisipäeval- 20. novembril kell 13.00<br />Avatud Eesti Fond<br />Estonia pst 5a- Tallinn</strong>

Eesti Avatud Ühiskonna Instituudis on valminud venekeelne tõlgeraamatust "Lähisuhtevägivald"- mis eesti keeles ilmus 2004. aastal.Venekeelset väljaannet on esmatrükiga võrreldes tublisti täiendatudja tegemist on praktiliselt uue raamatuga. Raamat on suunatudnaistele- kes on langenud lähisuhtes vägivalla ohvriks ja samavõrdka eri valdkondade spetsialistidele- näiteks tugigruppidevedajatele- sotsiaaltöötajatele- perenõustajatele japsühholoogidele- politseitöötajatele ja meedikutele- kesigapäevaselt tegelevad ohvrite abistamise ja nõustamisega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099