27. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimiamet tunnistas Järveotsa Apteegi tegevusloa kehtetuks korduvate seaduserikkumiste tõttu

Ravimiamet 28.11.2007

<br />Ravimiamet tunnistas täielikult kehtetuks OÜ Corylus JärveotsaApteegi (Õismäe tee 115a- Tallinn ja haruapteek Pärnasalu 11- Saue)tegevusloa seoses apteegis ja haruapteegis asetleidnudravimiseaduses ja selle alusel kehtestatud õigusaktides esitatudnõuete oluliste rikkumistega.

Tegevusloa omaja vaidlustas Ravimiameti otsuse halduskohtus- entTartu Ringkonnakohus jättis tegevusloa kehtetuks tunnistamiseotsuse jõusse. Riigikohus tegevusloa omaja kassatsioonkaebustmenetlusse ei võtnud ning seega ringkonnakohtu otsus jõustus22.11.2007. Tulenevalt sellest ei tohi OÜ Corylus alates 22.11.2007osutada apteegiteenust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099