28. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgunud on konkursside TEIP ja "Söögivahetund" parimad

29.11.2007

<br />Selgusid noortele suunatud konkursi "Tervise Edendusliku IdeeProjekt" ehk TEIP ja loovtööde konkursi "Söögivahetund" võitjad.Auhinnad antakse üle täna- 29. novembril- Eesti Näitustemessikeskuses noorte infomessil TEEVIIT kl 14.00 sotsiaalministriMaret Maripuu osavõtul.

Tervise Arengu Instituudi (TAI) ja EestiPõllumajandus-Kaubanduskoja koostööna korraldatud loovtöödekonkursi"Söögivahetund" toimus sel aastal esimest korda. Konkursieesmärk on pöörata suuremat tähelepanu koolitoidu tervislikkuseleja innustada kooliõpilaste tööde varal koolitoitlustajaid muutmakoolisööklate toit mitmekesisemaks ning tervislikumaks. Konkurssaitab näha laste toredaid mõtteid ja soovitusi- et nendega edaspidiarvestada.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099