12. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn kindlustab spetsialistid elamispinnaga

13. detsembril 2007

<br />Linnavolikogu otsustas algatada Tallinnas uue elamuehitusprogrammi-et kindlustada elamispinnaga linnale vajalikud spetsialistid.

Nagu märkis abilinnapea Eha Võrk- on linna toimimise tagamiseksvajalikud mitmed töötajad - õpetajad- lasteaednikud-kultuuritöötajad- trammi- ja bussijuhid- politseinikud-päästetöötajad- tuletõrjujad- meditsiini- ja sotsiaaltöötajad-teadlased ja õppejõud. "Paraku ei luba paljude riigi- võilinnaeelarvest palka saavate töötajate keskmisest madalamsissetulek lahendada eluasemeküsimust omal jõul-" selgitasabilinnapea vajadust suunatud elamuprogrammi järele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099