18. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tõusevad töötavate puudega inimeste toetused

Sotsiaalministeerium Pressiteade- 19. detsember 2007

<br /><strong>Riigikogu võttis täna vastu seaduse- millega tõusevadtööealiste puudega inimeste toetused ning muutuvad toetustemääramise tingimused.</strong>

Alates järgmisest aastast hakkavad puudega täiskasvanu toetuseasemel kehtima kaks eri toetust - puudega tööealistele inimestelening puudega eakatele. Tööealiste puuetega inimeste igakuisedsotsiaaltoetused tõusevad 30%. Alates 1. oktoobrist hakataksetööealiste toetust arvutama uutel alustel - lisakulude põhjal onsuurem toetus nendel- kelle puue toob kaasa suuremaid kulutusipuudest tingitud takistuste ületamiseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099