19. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-tervise projektid saavad hoo sisse

20. detsember 2007

<br /><strong>Riigikogu võttis täna vastu seaduse muudatuse- millegaluuakse õiguslikud alused e-tervise projektideelluviimiseks.</strong>

Tervishoiuteenuste korraldamise seaduse ja seonduvate seadustemuutmise seaduse eelnõuga luuakse õiguslik alus- et tulevikus edasiarendada mitmeid e-tervise algatusi. Näiteks digitaalneterviselugu- digitaalsed pildid- digitaalse ravijärjekorraregistratuur- digiretsept. Muudatuste eesmärk on siduda ühtsekssüsteemiks seni iga tervishoiuasutuse poolt enda tarbeks loodudinfosüsteemid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099