20. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna linn tunnustab parimaid tervishoiutöötajaid

21. detsember 2007

<br />Tallinna linn tunnustab parimaid tervishoiutöötajaid Tallinnabilinnapea Merike Martinson tunnustab täna õhtul kell 19.00piduliku vastuvõtuga Raekojas Tallinna tublimaidtervishoiutöötajaid ja annab neile kätte tänukirjad.

Abilinnapea Merike Martinson tõdes- et tegelikult teevad kõiktervishoiutöötajad oma tööd hinge ja armastusega. "Seepärast ontublimate ja paremate esile tõstmine väga-väga raske- ent parimadarstid ja õed valisid välja nende kolleegid-" märkis Martinson."Siinjuures tahangi tänada kõiki pealinna arste- õdesid ning teisitervishoiutöötajad ja soovida kõigile meeldivaid jõulupühi jarahulikku aastavahetust."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099