27. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ajutise töövõimetuse hüvitise maksmisest jaanuaris

Eesti Haigekassa 28. detsember 2007

<br />Maksu-ja Tolliamet on planeerinud lõpetada tööandjate õigeaegseltesitatud tuludeklaratsioonide töötlemise 25. jaanuaril. Sellesttulenevalt tagab haigekassa 2008. aastal algavate esmastetöövõimetuslehtede alusel määratud hüvitise laekumise kindlustatukontole hiljemalt 15.veebruariks.

Otsus ei puuduta füüsilisest isikust ettevõtjatetöövõimetuslehti. Nende puhul arvestatakse töövõimetuslehed 2007.a.makstud sotsiaalmaksu alusel. Seega ei pea neile hüvitise väljaarvestamist ega maksmist edasi lükkama.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099