8. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

President Ilves andis noore teadlase preemia keemik Ivari Kaljurannale

9. jaanuaril 2008 Kadriorus

<br />President Toomas Hendrik Ilves andis täna Kadriorus keemik IvariKaljurannale üle Vabariigi Presidendi kultuurirahastu 2007. aastanoore teadlase preemia. Tartu Ülikooli keemia instituudivanemteaduri Ivari Kaljuranna teadustöö põhiteemaks oneksperimentaalsete happelisuse ja aluselisuse skaalade koostaminemittevesilahustes ning gaasifaasis.

President tunnustas noort teadlast hästi tehtud töö japühendumise eest- öeldes- et nii uurimistöö iseloom ja selletähtsus- aga ka publikatsioonide hulk kinnitavad üheselt- et Eestikuulsate reaalteadlaste rivi on täienemas silmapaistva japaljulubava esindajaga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708