16. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Innovatsiooni-alased investeeringud Euroopas

( BW)(CA-MEDTECH-INSIGHT) Medtech Insight ja Windhover Information teatavad peatselt toimuvast konverentsist "Investment In Innovation (In3) Europe" ("Innovatsiooni-alased investeeringud Euroopas")- mis keskendub varaste ning hiliste etappide investeeringutele meditsiinitehnoloogiasse ning valdkonnasisesele partnerlusele 29.-30. aprillil 2008.a. Pariis- Prantsusmaa- hotellis Hilton Paris

NEWPORT BEACH- Kalifornia--(BUSINESS WIRE) -M 17. jaanuar2008.a--Medtech Insight- ettevõtte Windhover Information Inc.allüksus ning juhtiv infoedastaja meditsiiniseadmete tööstuseskorraldab konverentsi "Investment In Innovation (In3) Europe"- mistoimub 29.-30. aprillil 2008.a hotellis Hilton Paris PariisisPrantsusmaal.

In3 Europe - ettevõtte juba 30. In3 konverents - esitleb enamkui 30 paljulubavat alles tegevust alustavat meditsiiniseadmetefirmat kogu maailmast ettevõtete juhtkonnaliikmetele- kesvastutavad arendustegevuse ja investeeringute eest maailmajuhtivates meditsiinitehnika ja tervishoiuinvesteeringuteettevõtetes- et leida rahastajaid või strateegilisi partnereid.Informatsiooni ürituse kohta uuendatakse regulaarselt In3 Europekoduleheküljel aadressiga www.windhover.com/in3europe08.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708