20. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SA Dr Ruta Kruuda fond kuulutab välja stipendiumikonkursi alkoholismi ennetamise teemal

21. jaanuar 2008

<br />Rahvatervise edendamise eesmärgil loodud SA Dr Ruta Kruuda fondinõukogu kuulutab välja stipendiumi konkursi- mille raames jagataksevälja kuni kolm kuni 50 000 krooni suurust stipendiumi. Tänavuse SADr Ruta Kruuda stipendiumi teema on: "Alkoholitarbimise mõju Eestiühiskonnale - kas vajame uut lähenemist".

Eestis tarbitakse ühe elaniku kohta aastas üle 13 liitriabsoluutset alkoholi- mis on viimase viie aasta jooksuljärjepidevalt kasvanud. Ühe kahaneva rahvaarvuga riigi jaoks peaksolema prioriteediks iga ühiskonnaliikme väärtustamine. Konkursile-mille lõpptulemusena jagatakse välja kuni 150 000 krooni- oodataksetöid ja projekte- mis aitavad leida lahendust küsimusele: Kuidassuunata inimesi tegema arukaid ja tervislikke valikuid?

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708