2. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kunstnikud toetavad Rakvere haiglat piltidega

Hagari pitsakohvikus avatud näitus tutvustab üht osa Rakvere haiglale kunstnikepoolse toetusavaldusena kingitavatest teostest- kirjutas Virumaa Teataja. Rakvere galerii üleskutse kunstnikele annetada oma teoseid Rakvere haiglale- et toetada meediarünnakus kannatada saanud raviasutust- leidis head ja kiiret vastukaja. Hagari pitsakohvikusse on välja pandud töid kaheteistkümnelt kunstnikult- tulekul on veel vähemalt kaheksa teost. Rakvere teatri peakunstnik Erki Kasemets on lubanud teha pannoo haigla lasteosakonna seinale- Teele Tuuna soovib lasteosakonnale annetada oma lõputöö “Sinised kassid”.
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708