4. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keelatud toidulisand Nitro FX levib Eestis

ETV saate "Pealtnägija" kinnitusel levib Eestis poolpõrandaaluselt keelatud toidulisand Nitro FX- mille maaletoojate taust ja motiivid on küsitavad. Veterinaar- ja toiduamet on Nitro FX-i kohta internetti riputanud hoiatuse: "kõik väited- mida tootja esitab- on tõestamata!". Ametlik soovitus on toodet mitte osta ega tarbida- sest selle ohutus ei ole tõestatud- vahendas etv24.ee. Vahendajate väitel on preparaadil Eestis juba mitukümmend tuhat kasutajat. Selle võrgustiku tipus on Raili Kuningas- keda tema järgijad kiidavad taevani. Kohtutoimikute järgi aitas Raili Kuningas-Kuld (nagu teda toona tunti) 1990ndate keskel 35 inimesel saada fiktiivsed sissekirjutused Viimsisse- mille alusel taotleti Eesti passe. Kuigi Nitro FX on Euroopa Liidus keelatud- suhtuvad kliendid tootesse peaaegu religioosse fanatismiga.
Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708