Autor: Katre Pilvinski • 8. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Esimese kliinikuna kolib L. Puusepa 8 uude majja naistekliinik

Sünnieelne, sünnitus- ja sünnitusjärgne osakond alustab kliinikumi uues majas (L. Puusepa 8 G2) tööd alates 16. detsembrist kella 9.00st. Sellest tähtajast alates hospitaliseeritakse kõik sünnitajad ja erakorralist günekoloogilist abi vajavad patsiendid uude ravikorpusesse.

Erakorralised patsiendid peaksid alates 16. detsembrist tulema kliinikumi „uude EMOsse“, mille sissepääs on L. Puusepa 8 uusehitise Riia tänava poolses otsas, sisekliiniku vastas. Uks on tähistatud sildiga „Erakorraline vastuvõtt“

16. detsembril jätkub paralleelselt sünnitusabi osutamine vanas hoones (Lossi 36) patsientidele, kes on juba eelnevalt hospitaliseeritud. Sünnieelse osakonna patsiendid kirjutatakse koju või viiakse üle uude majja. Vanas hoones lõpetatakse sünnitusabi ja erakorralise abi osutamine täielikult 17. detsembril, kõik sünnitusjärgse osakonna patsiendid kirjutatakse koju või viiakse vajadusel üle uude ravikorpusesse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708