Autor: Triin Tabur • 19. august 2009
Ainult tellijatele

Tulekul Euroopa linnade konverents narkomaania ennetustööst

Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet ja liikumine „Euroopa Linnad Narkootikumide Vastu“ korraldab 14.-15. septembril Eesti Rahvusraamatukogus konverentsi, kus räägitakse ja arutatakse noortele suunatud narkootikumide tarbimist ennetavatest projektidest, programmide meetoditest, tulemustest ja nende efektiivsusest.

Tallinna abilinnapea Merike Martinson märkis, et igal aastal korraldatakse ühes Euroopa pealinnas ECADi konverents. „Tallinnas toimuval konverentsil pööratakse põhitähelepanu noortega tehtavale ennetustööle ja tutvustatakse erinevaid selleteemalisi projekte ja programme ning seda kõike tuginedes kogemustele ja praktilistele näidetele,“ ütles Martinson.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708