Autor: Triin Tabur • 21. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HELP-kampaania lansseeris provokatiivse suitsetamisvastase multikasarja

„HELP – Elagem tubakata“ kampaania tuli välja noortele suunatud uue julge ja provokatiivse multikasarjaga „HELPersid“.

Värvikat graafikat ja humoorikat šokimeetodit kasutav sari kujutab kolme tegusat ja otsusekindlat kangelast, kes pakuvad suitsetamise kiusatusega võitlevatele noortele välja originaalseid ja pööraseid lahendusi.

Sari koosneb 11 pooleteiseminutilisest multikast, seeria juhatab sisse 2,5 minutiline pilootosa. Sissejuhatavas osas selgitatakse, kuidas kolm Abistajat-kangelast, keda igaüht oli tabanud sigarettide põhjustatud trauma, kohtusid, et võidelda tubakavaba maailma eest. Igal Abistajal on oma konkreetne valdkond: Skinny on passiivse suitsetamise ekspert, Chuck tegeleb suitsetamisest loobumisega ja Loona on ennetusspetsialist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099