Autor: Violetta Riidas • 7. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõnnime elu ilusaks!

Pressiteade07.09.2010Tallinnas

Just sügisilmadega vajame sõbra toetust, et endiselt regulaarselt liikuda. Käi Jala! Tervisekõnni sügisvõistlus on selleks suurepärane võimalus, sest kolmandat hooaega on algamas tervelt neli nädalat kestev motiveeriv sammulugemiseüritus.

Sügisilmade saabudes on lihtne leida vabandusi vähesele liikumisele: ilm, pimedus, väsimus, palju tööd. Käi Jala! tervisekõnni sügisvõistlus soovib olla osalejatele toeks, et säilitada rõõmus tuju ja tugev tervis ka talvekuudeks ja sealjuures tunda mõnu aktiivsest liikumisestKäi Jala! sügisvõistlus toimub sellel aastal juba kolmandat korda ning iga aastaga saame osalejatelt aina enam tagasisidet just selle kohta, kui palju abi on sügisel võistlusest selleks, et ennast liikuma meelitada. “Kevadel on kõik indu täis, et loodusesse kõndima minna. Minu jaoks on aga tõeliselt nauditav osalemine just sügisel, sest siis tunnen eriti lisamotivatsiooni, mida võistlusmoment pakub”, ütleb Pille, kes on mitmekordne võistlusel osaleja.Võistlus on aktuaalne ka alanud tervisesõbraliku tööandja konkurssi raames – olemasolevat keskkonnda on aktiivselt kasutamas ettevõtted, kes koondavad sinna oma töötajaskonna - nii muutuvad tervisesõbralikud tööandjate ettevõtted ning nende töötajad tervisesaadikuteks, kes oma eeskuju jagades näitavad teed ka teistele.Olles olnud riikliku Töökoha Terviseedenduse Arengukava koostamise töögrupi liige, oleme tähelepanu juhtinud, et tööandjatel on laialdased võimalused töötajate füüsilise ja vaimse heaolu mõjutamiseks töökeskkonna ja -kultuuri kujundamise kaudu.Käi Jala! võistluse omapära on see, et koht ja aeg ei ole kindel – kogud samme siis ja seal, kus Sulle meeldib. Võistlus toimub nelja nädala pikkusel perioodil, mis on täpselt paras selleks, et osalejad vaataksid kriitiliselt üle oma liikumisharjumused, hakkaksid senisest rohkem jala liiklema ja säilitaksid selle harjumuse ka pärast võistluse lõppu. Seejuures on oluline, et see on kõigile jõukohane.Võistlusindu lisavad iganädalaselt loositavad väärtuslikud auhinnad tervisesõbralike ettevõte poolt, mille võitmiseks on võimalus kõigil, kes treeningpäevikusse tulemused sisse kanavad.Sügisvõistluse start on 15. septembril ning võistluse viimane päev on 15. oktoober. Osalejatel on võimalus valida Omroni sammulugejaga või ilma sammulugejata stardipaki vahel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099