Autor: Violetta Riidas • 8. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti ja Euroopa neuroloogide paremik kuumadest teemadest neuroloogias

Lääne-Tallinna Keskhaiga8. september 2010PRESSITEADE

9. - 10. septembril räägivad Eesti ja Euroopa juhtivad neuroloogid Tallinnas Sokos hotell Viru konverentsikeskuses toimuval kahepäevasel konverentsil aktuaalsetest teemadest kaasaegses neuroloogias. 9. septembril tähistatakse Sclerosis Multiplex'i (SM) Ühingu 20. aastapäeva konverentsiga, kuhu on oodatud SM diagnoosiga inimesed ja nende lähedased. Konverentsi avab sotsiaalminister hr Hanno Pevkur. Üritusel keskendutakse SM diagnoosiga inimeste ravile, SM Ühingu ajaloole ja tulevikule.

10.09.2010 käsitletakse uusimaid suundi peamiste neuroloogiliste haiguste käsitluses ja ravis – ettekannete teemadeks on SM, dementsused, vaskulaarsed haigused ja teised kroonilised neuroloogilised haigused.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099